Het mooie van ons werk is dat elk traject weer anders is, elke vraag is uniek. Laat u inspireren door een aantal van onze succesvolle ‘producten’, trajecten en opleidingen.

Vlonck brengt              en energie in uw organisatieverandering en teamontwikkeling.

Medewerkers-tevredenheidsonderzoek ➝

Leiderschapsretraite ➝

Organisatieopstelling ➝

MASTERCLASS PATRONEN en dynamieken ➝

medewerkerstevredenheidsonderzoek ➝

Individuele/executive coaching ➝

Teamontwikkeling ➝

Leiderschapsontwikkeling in company ➝

Scan van de patronen en dynamieken ➝

beweging

Scan van de patronen en dynamieken in de onderstroom van uw organisatie

Voor organisaties die weten of het gevoel hebben dat er wat speelt in de organisatie, maar er niet echt de vinger achter krijgen. Niets lijkt succes of flow in de weg te hoeven staan, en toch lukt het maar niet, vertrekken medewerkers, blijft ‘oud gedrag’ of de hang naar vroeger de kop opsteken. Onze onafhankelijke, kritische en invoelende blik van buiten kan feilloos blootleggen wat er speelt. En wat er nodig is

neem contact op ➝

Voor groepen leidinggevenden die qua talent en potentieel veel in huis hebben, maar voor wie het goed is om nadrukkelijk individueel en met elkaar stil te staan bij de effectiviteit en stijl van hun leiderschap. Deze leiderschapsprogramma’s maken we altijd op maat, in nauwe samenwerking met uw organisatie. We betrekken bij het maken van het programma de ‘doelgroep’ zelf ook. De programma’s zijn altijd dicht-op-de-huid en weten de deelnemers te raken in hun (persoonlijk) leiderschap.

Leiderschapsontwikkeling in company

Leiderschaps-ontwikkeling in company

neem contact op ➝

Teamontwikkeling

Voor directie of management of teams van professionals die toe zijn aan een ‘APK’ of ‘grote beurt’ of die een stap willen maken in hun ontwikkeling. Of voor teams met een spannende uitdaging, een strategisch vraagstuk of new business.
Vlonck haalt eerst ‘het net’ op: wat speelt er in dit team, wat moet er anders? We houden individuele intakes met alle leden van het team. We wonen eventueel een meeting bij om het gedrag, de besluitvorming en de effectiviteit van het team te observeren. Op basis van alle input maken we in overleg met u een programma. Voor een eendaagse of tweedaagse. De inhoud varieert van teambuilding, tot conflicthantering of het ontwikkelen van visie en strategie. Samenwerking, leiderschap en sturing geven aan de organisatie staan altijd centraal.

neem contact op ➝

Individuele/executive coaching

Individuele/executive coaching

Voor directeuren, managers en professionals die business, leiderschaps- of ontwikkelingsvragen hebben of die behoefte hebben aan sparren. Wat kan je van de coaches van Vlonck verwachten? Kritische observaties, scherpe vragen, heldere diagnoses, betrokkenheid, steun, humor, confrontaties, voorstellen voor verbetering, enz. Wij luisteren niet alleen. Waar nodig benoemen we ook, denken we actief mee na over oplossingen en geven we adviezen. We doen wat nodig is om de coachee te helpen. Elke coaching bij Vlonck start met een kosteloze en vrijblijvende intake. De coaching vindt plaats op het kantoor van Vlonck in Zaltbommel.

Individuele/executive coaching

neem contact op ➝

De werkelijkheid erkennen is een
krachtigste
van de                   interventies.

Voor organisaties of afdelingen die willen weten hoe tevreden, loyaal en betrokken hun medewerkers zijn. Of die ervaren of vermoeden dat er onrust en onvrede is onder het personeel. Die willen weten wat er speelt en vooral ook wat er moet gebeuren. Om weer tevreden medewerkers te krijgen. En daarmee een succesvolle organisatie.

Medewerkerstevredensheidonderzoek ‘à la Vlonck’

Medewerkers-tevredenheidsonderzoek ‘à la Vlonck’

lees meer ➝

We doen geen standaard kwantitatief onderzoek met de geijkte vragenlijsten. Wij gaan persoonlijker en grondiger te werk, wat leidt tot valide, betrouwbare en vooral bruikbare informatie. We voeren onze opdracht onafhankelijk, gewetensvol en discreet uit.

We praten met uw medewerkers. Om hen de stem te geven die ze nu wellicht alleen in het wandelgangencircuit laten horen. Waar zijn ze tevreden over, waar ontevreden? Welke kansen zien ze voor zichzelf en hun werkgever? Wat zijn de thema’s die spelen in de organisatie. Vlonck haalt informatie op over bijvoorbeeld: visie en strategie, structuur, resultaatgerichtheid, arbeidsvoorwaarden, leiderschap, communicatie, samenwerking, cultuur, werkdruk, loyaliteit, teamgevoel en -prestaties. Onze terugkoppeling krijgt u in een uitgebreid gesprek en helder op papier. Duidelijk, eerlijk en direct. Wij helpen u desgewenst bij het maken van keuzes en het doorvoeren van verbeteringen.

Medewerkers-tevredenheidsonderzoek ‘à la Vlonck’

neem contact op ➝

ga terug ← 

Medewerkerstevredenheidsonderzoek ‘à la Vlonck’

Herkent u dat? Niets lijkt het succes van uw organisatie of teams in de weg te kunnen staan. Er werken leuke en competente collega’s. Maar toch zit de energie en de flow er niet echt in. En waarom dat is? U kunt uw vinger er niet echt achter krijgen. De masterclass Patronen en dynamieken in de onderstroom biedt dan uitkomst.

Met de masterclass gaat u meer zicht krijgen op hoe patronen in uw organisatie verbonden zijn met vraagstukken en gedrag van mensen en teams in de organisatie. U leert en ervaart op welke manier er informatie te halen is uit de onderstroom en welke interventies daar effect hebben.
Een waardevolle aanvulling voor leidinggevenden, HR Managers en andere professionals die veel met mensen en teams werken om uw repertoire en -toolkit mee uit te breiden.

lees meer ➝

Masterclasses patronen en dynamieken in de onderstroom van organisaties

We bieden de masterclass in twee varianten aan. De 1-daagse masterclass is een inspirerende ‘vogelvlucht’ waarbij al u diverse puzzelstukken op de juiste plek kunt leggen. Na de 5-daagse masterclass hebt u grondige kennis van patronen en dynamieken en hebt u uitgebreid kunnen oefenen met vraagstukken uit uw eigen organisatie en die van de andere deelnemers. U kunt er in uw organisatie direct mee aan de slag en zult merken dat u vanaf nu echt anders kijkt naar vraagstukken en mogelijke oplossingen!

meer info ➝

aanmelden ➝

Masterclasses patronen en dynamieken in de onderstroom van organisaties

ga terug ← 

Aanmelden masterclass

verstuur ➝

Hartelijk dank voor uw aanmelding. We hebben deze met plezier ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Aanmelden masterclass

Organisatieopstelling

Patronen en dynamieken kun je zichtbaar maken met opstellingen. Opstellingen lenen zich niet alleen voor persoonlijke vraagstukken, maar juist ook voor vraagstukken in teams en organisaties en zelfs voor het onderzoeken en maken van strategische keuzes. Het is een snelle manier om zicht te krijgen op patronen en dynamieken die in de onderstroom stagnatie kunnen veroorzaken. Stagnaties die u in het dagelijkse werkende leven wel voelt, maar waar u niet altijd zicht en grip op kunt krijgen.

neem contact op ➝

Leiderschapsretraite

Individuele/executive coaching

Ook het gevoel dat u continue ‘aan’ staat? Heeft u de behoefte om eens echt af te schakelen, tijd en rust te pakken, en uw eigen (persoonlijke) leiderschap verder te ontwikkelen? En dan wel met een beetje ‘hulp’? Dan is een retraite een uitgelezen kans.

Vlonck biedt leiderschapsretraites aan met een goede balans tussen rust, ontspanning en inspiratie. Wellicht is nu het moment om die kans te pakken.

lees meer ➝

U trekt met een aantal andere deelnemers terug op een mooie plek in de natuur, met goed en gezond eten en volop de mogelijkheid om de stilte op te zoeken. U heeft veel vrije - mijmer, wandel, fiets, muziek, lees - tijd en er zijn momenten waarop u onder begeleiding kunt ontspannen. Daarnaast is er elke dag een inspiratiemoment over leiderschap. Deze inspiratie gaat over uw systemisch leiderschap.
Tijdens de retraite heeft u twee keer een 1-op-1 coaching, één keer met Marisa, één keer met Annemieke.
Laat u zich verder verrassen tijdens deze stille en inspirerende week. Vooral door uzelf.

neem contact op ➝

Drijfveren Profile Dynamics

Vlonck is gecertificeerd om te werken met ProfileDynamics®.

ProfileDynamics® maakt drijfveren van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk. Profile Dynamics meet drijfveren nauwkeurig en objectief, en biedt tevens praktische handvatten om het functioneren van organisaties te verbeteren. Op individueel, team en organisatieniveau.