De oprichters van Vlonck zijn Annemieke Nijman en Marisa Dijkstal. Waar nodig breiden zij het Vlonck-team uit met professionals uit hun netwerk. Marisa en Annemieke vertrouwen op hun kennis, intuïtie en kritische blik. Geloven in duidelijkheid, stevigheid en oprechtheid. Handelen sprankelend en gewetensvol. Met humor en luchtigheid.

Vlonck werkt eigenzinnig en onafhankelijk

lees meer ➝

Marisa heeft als HR directeur, general manager en organisatie coach zeer ruime ervaring met organisatieontwikkeling en change management. Zij weet hoe organisaties resultaten kunnen boeken door de persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren van de mensen die er werken. Marisa is op haar sterkst als de reguliere aanpak niet werkt en het tijd wordt voor een originele of onorthodoxe aanpak en zienswijze. Dat is vaak een duik in de ‘onderstroom’ van organisaties waar zij dankzij grondige systemische opleiding en veel ervaring met haar opdrachtgevers vaak snel de weg in kan vinden.

Marisa Dijkstal

Annemieke heeft jarenlange ervaring met ontwikkeling van mensen en organisaties, de laatste 25 jaar als ondernemer. Ze is gespecialiseerd in leiderschap, teamontwikkeling en conflicten. Ze komt het beste tot haar recht als ze complexe en precaire situaties helder krijgt en in beweging brengt. Daarnaast coacht ze management en directie, in teams en individueel.

Annemieke Nijman

Elèni Thomaïdis da Silva

Elèni is psycholoog en therapeutisch coach. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt ze mensen en teams. Als geen ander komt ze tot de kern en krijgt ze coachees in beweging. Daarbij focust ze op wat iemand al in huis heeft. Ze kijkt naar ontwikkeling vanuit een systeemgerichte visie: wie ben jij vanuit jouw persoonlijke achtergrond en hoe verhoudt zich dat tot hoe je nu in het leven staat? Elèni laat coachees hiermee zowel persoonlijk als ook professioneel groeien.

Romy is GZ-psycholoog en ondersteunt coachees als ze op meerdere gebieden in het leven vastlopen en bij persoonlijke vraagstukken. Haar methodes past zij steeds aan aan elke coachee. Ze werkt onder meer met EMDR, Cognitieve gedragstherapie (CGT) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Zij behandelt op basis van gelijkwaardigheid en neemt een onderzoekende, niet-oordelende houding aan. Ook heeft Romy een missie: praten met een psycholoog is normaal en onderdeel van goed voor jezelf zorgen.

Romy Damhuis

Andere Vlonckers